2.Hitler, Terörist İsrail ordusunun Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine düzenlediği acımasız saldırılarda 20 Filistinli daha şehit oldu.
Müslümanların en büyük düşmanı Terörist İsrail ordusu, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Gazze Şeridi’ne yönelik şiddetli saldırılarını sürdürüyor.
Resmi Filistin haber ajansı WAFA’ya göre, işgalci İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde Filistinli “Mikdad” ailesinin evini bombalayarak dört Filistinliyi öldürdü ve çok sayıda kişiyi yaraladı.
İsrail ordusu, şehrin Abasan el-Kebira bölgesinde Filistinli “An-Najjar” ailesine ait evi hedef aldığında iki Filistinli hayatını kaybetti.
İsrail ordusu, gece vakti Han Yunus’un merkezinde Kamal Muammer adlı bir Filistinlinin evini bombaladığında altı kişi öldü.
İşgalci, Terörün çıban başı olan İsrail ordusunun şehrin batısındaki yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı bir çadırı bombalaması sonucu iki Filistinli öldü ve çok sayıda kişi yaralandı.
İsrail ordusunun Gazze’nin merkezindeki El-Mesdar köyünü hedef alması sonucu üç Filistinli hayatını kaybetti.
İsrail ordusunun Zawayida kasabasının batısındaki Es-Sevariha bölgesinde yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı bir çadırı bombalaması sonucu bir kişi öldü ve çok sayıda kişi yaralandı.
İşgalci, terör ordusu israil’in savaş uçakları Gazze’nin kuzeyindeki Cibaliye’de Filistinlileri hedef alması sonucu iki kişi daha şehit oldu.
Ayrıca, bir İsrail ordusunun insansız hava aracının Orta Doğu’daki Filistinli Mülteciler için Birleşmiş Milletler Yardım ve Çalışma Ajansı (UNRWA) tarafından işletilen ve yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı Gazze’nin merkezindeki Bureyj Mülteci Kampı’nda bulunan bir okulu bombalaması sonucu bir çocuk yaralandı.
19 Ocak’ta Gazze Şeridi’nde yürürlüğe giren ateşkesin ardından İsrail, 18 Mart sabahı şiddetli saldırılarına devam etti.
Dün, bayramın ilk gününde İsrail ordusunun Gazze’ye düzenlediği saldırılarda en az 33 Filistinli öldürüldü.